top of page

Brasschaat - Merksem Handbal  30 - 37

 

Brasschaat begon aan de wedstrijd met een voorgift van 5 doelpunten.
Merksem maakte er een doorgedreven interval training van in wedstrijdverband.

 

De eerste helft was er prachtig samenspel te zien tussen Koni Herssens, Hannes Weber en Matte Wouters. Maar ook Kristjan Vrancx wist Matija Mikovic
goed vrij te spelen. Bij de rust stonden we nog 1 doelpuntje in het krijt 15 - 14. Vooral te wijten aan het feit dat onze jongens te mooi wilden afronden en het doelhout precies dikker was dan normaal.

 

De tweede helft kwam de snelheid van Leon Leye tot zijn recht. Als Koni Herssens zich opnieuw aan de knie blesseerde bracht Piotr Konitz ons volgende jonge talentje Sander Lechantre in. Alhoewel hij nog maar enkele keren met onze fanions had mogen meetrainen speelde hij alsof hij al jaren deel uitmaakte van het team. Pivots Bjorn Luypaert en Ruben De Doncker maakten dankbaar gebruik van de prachtige assists. Ons team wou fysiek  echt even tot op de bodem gaan en kreeg wat ze wilden verlengingen na een eindstand 27 - 27.
 

In de verlengingen na een brutale fout van Nick Gevers, hadden onze jongens er genoeg van en drukten ze even door van 29 - 29 ging het naar 30 - 37 en lieten ze even zien hoe handbal gespeeld moet worden.
 

Het grootste deel van de wedstrijd stond er een team op het veld met een gemiddelde leeftijd van 18 jaar en 6 maanden, dit doet ons terecht uitkijken naar een leuke toekomst.

 

Jarno Vinckevleugel 65', Robbe Van Dessel 5', Matte Wouters 5,
Ruben De Doncker 1, Koni Herssens 5, Leon Leye 2, Matija Mikovic 7,
Hannes Weber 6, Sander De Herdt, Kristjan Vrancx 3, Sander Lechantre 3,
Bjorn Luypaert 5.

bottom of page