Zandvliet – OLSE Merksem 15-37

 

 

De zesde wedstrijd vond plaats in de noordelijke regionen van onze Stad, dit tegen Zandvliet.  Een ploeg die buiten competitie speelt daar ze enkele oudere spelers in hun rangen hebben. Doch werden er op voorhand geen problemen verwacht met de tegenstander.

 

De zesde wedstrijd van ons jongens werd aangevat met een goed gevulde tribune en een goede gevulde bank. Robbe nam ondanks zijn kwetsuur mee plaats op de bank.

 

Zandvliet was dan weer voorzien van voldoende man- en vrouwkracht, waarbij het aantal dames op de bank de bovenhand nam van de jongens. Tijdens de wedstrijd betekende dit echter helemaal niets want deze dames wilde bewijzen dat ze hun mannetje konden staan.

 

De wedstrijd werd vlot aangevat door onze jongens en ze konden dan ook al snel uitlopen. Het spelbeeld van de wedstrijd was dan ook te vergelijken met voorgaande wedstrijden. Héél wat steals en quick-breaks zoals we die gewoon zijn, gevolgd door enkele kanonkogels en subtiele goals.

 

Tijdens de 2de helft kregen we hetzelfde spelbeeld te zien. Opmerkelijk in de 2de helft was het moment-van-de-keeper van Zandvliet, die op enkele minuten tijd enkele straffe saves uit zijn mouw schudde. Zo straf dat het thuispubliek toch wel lichtelijk uit zijn dak ging.

Buiten deze korte heropleving bij Zandvliet weinig noemenswaardig, buiten onze gekende 30ste goal, waarbij het deze week de beurt was aan Matte.

 

De wedstrijd werd rustig uitgespeeld met een uiteindelijke score van 15-37.

 

Weeral goed gedaan van onze jongens en hop naar de volgende wedstrijd, komende zaterdag in onze thuisbasis tegen Leuven2. Hopelijk iedereen terug van de partij!!! Voorafgaand aan de partij spelen onze JM14 ook thuis, dit ter info voor zij die graag een extra wedstrijd van onze OLSE-jeugd komen kijken.