top of page

Club van 60

Sinds enkele jaren is Olse Merksem Handbal een nieuwe weg ingeslagen.

Sportief opnieuw een stevige herenploeg bouwen met als hoofdingrediënt jeugd. Niet (meer) hals over kop een groep dure vedetten maar een ploeg met jeugd, talent en veel goesting onder leiding van een hoogleraar. Op het veld zijn de lijnen uitgezet en qua ambities zitten we op schema.

In de jeugdreeksen leveren we al enkele jaren goed werk wat er voor zorgt dat we reeds enkele eigen jeugdproducten in ons fanionteam konden laten meedraaien. Ook enkele spelers bij de Nationale of Vlaamse selecties zijn het resultaat van grote inzet.

 

Hogere reeksen en verbeterde werking in onze club verhoogt uiteraard ook de kosten en nieuwe sponsors vinden is niet de gemakkelijkste opdracht en de grote media zijn niet de grootste hulp in dit proces.

Desalniettemin blijft het management en het bestuur hard werken om de nodige middelen te vinden. Uiteraard blijven goede tips en helpende handen altijd welkom.

 

Daarnaast willen we ook ouders, familie, oud-spelers, sympathisanten, … mobiliseren om een steentje bij te dragen in de dagelijkse zorg van onze 60-jarige club… Daarom starten we “De club van 60”!

Voor een ledenbijdrage van €60,- voor deze club, steunt u specifieke doelen. Zo zijn er bv ballen voor de jeugd, fitness materiaal voor senioren, opleiding van jeugdtrainers… Deze doelen worden elk jaar opnieuw bepaald en zullen starten bij het begin van het seizoen.

Het is dus zeker niet de bedoeling om het geld zomaar mee op de algemene rekening te zetten maar wel te investeren in de vastgestelde doelen.

Als lid van de Club van 60 krijgt u:

  • Enorme waardering en dankbaarheid van alle leden van onze club!

  • 2x toegang tot onze VIP-ruimte tijdens de wedstrijden

  • Gratis toegang tot alle thuiswedstrijden

  • Nieuwsbrief op regelmatige basis

  • Een verslag van de investering op het einde van het seizoen

  • Vermelding op onze website (indien gewenst)

Het lidmaatschap start elk seizoen op 1 september en eindigt 31 mei.

Na de registratie en betaling ontvangt u onze Club van 60-lidkaart.

 

Wij hopen op vele reacties van ouders, sympathisanten, familieleden en oud-spelers om mee te willen investeren in onze handbalclub en onze OLSE-familie willen helpen uitbouwen!!

 

Inschrijven kan hieronder! Na de inschrijving ontvangt je zo snel al mogelijk verder instructies!

Uit naam van alle leden en medewerkers: Hartelijk bedankt!

bottom of page