Het doek is gevallen en …. We gaan niet over naar liga 3. 
 

Een stevig verlies was er voor Heren 3 op te tekenen dit weekend. Vooraf was het duidelijk dat de opdracht moeilijk zou zijn tegen Nelo 3.

Coach Dirk Jaspers:

"Neerpelt speelde het spel niet eerlijk en verscheen met een totaal andere ploeg aan de start: Louis Van De Beek (speelt Beneliga en is een Red Wolve) – Door Van De Beek en Lukesen zijn bankzitters in de Beneliga ploeg – verder stonden er nog 5 liga 1 spelers op het veld en de doelman van de Young Red Wolves en o ja er was ook één speler van Nelo 3 bij. Wij hadden dit ook kunnen doen maar ik verkoos om de spelers die een gans jaar gespeeld hadden ook de kans te geven om de eindstrijd te spelen…soms kan je te sportief zijn zeker? Enkel Bakkie (bedankt Tom) en Jarno (ook bedankt die de geopereerde Elias verving) waren andere gezichten in ons team. 

De wedstrijd dan: veel te veel respect in de beginfase en verrast door het hoge tempo was het in no time 2 – 6. Vanaf dan herpakten we ons en konden zelfs een hele tijd weerwerk bieden. Tot aan 7 – 10. Een aantal vervangingen en balverliezen later was het plots aan de rust 9 – 16.

In de tweede helft bleven we 10 minuten zonder doelpunt en de definitieve kloof was gemaakt. Vanaf dan dirigeerde Seppe en kwamen we terug beter in de match. De “limburgse” refs (rare keuze van de bond op een dag dat er haast geen wedstrijden waren) lieten het potige spel toe van Nelo en daar hadden we geen antwoord meer op. 

Verdiende overwinning van DIT nelo en voor ons geen Liga 3."

 

Jarno en Jordy – Joris – Wouter – Jonas – Fassin – Seppe – Damon – Yuri – Irmo – Duncan – Tom – Iain – Willem. 

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Instagram App Icon

Merksem Handbal wordt ondersteund door het topsportfonds