Merksem trekt de lijn van de jeugd door en verwelkomt Jarno Vinckevleugel

Dat Piotr werkt met en aan een jonge ploeg was al langer duidelijk. Zo mogen we een 2de naam aankondigen om onze Heren te komen versterken. Jarno Vinckevleugel, die ooit begon bij Merksem, vervoegt ons geel-blauw legioen vanaf het nieuwe seizoen.

De 19-jarige doelman, Jarno Vinckevleugel, begint op 10-jarige leeftijd aan zijn prille handbalcarriére in Merksem. Het seizoen nadien vertrekt hij naar de buren van Schoten om hier 6 jaar hard te werken om zijn talent te ontwikkelen.  In 2015 maakt hij de overstap naar Sasja waar hij zowel in 1ste als 2de Nationale meedraait. Hij mag zelfs af en toe mee met de BeNeLeague selectie.

Dat Jarno talent heeft, zien ze bij de nationale selectie ook, want tijdens deze periode wordt hij een Young Red Wolve bij de U18. Momenteel zit hij bij de selectie U21.

Vinckevleugel komt naar Merksem om nog meer ervaring te willen op doen in 1ste Nationale en om te kunnen werken met Robert Goliath. Hij wil werken naar BeNeLeague niveau en wie weet misschien ooit wel de Belgische handbalgrenzen overschreiden.

De toekomstige leraar L.O. en Biologie heeft ook in de liefde al geruime tijd geluk met vriendin Maaike.

Vanwege de hele Merksemse familie heten we Jarno veel succes en van harte welkom in onze geel-blauwe familie!

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Instagram App Icon

Merksem Handbal wordt ondersteund door het topsportfonds