Aan alle leden, vrijwilligers, partners, supporters en sympathisanten,

 

Sta me toe tussen Kerst en Nieuwjaar even terug te blikken op 2019.

Onze club heeft weer grote stappen vooruit gezet. Bij de jeugd kunnen we rekenen op echte clubgebonden trainers, met het hart op de juiste plaats, die onze jongeren inwijden in de handbalsport. 

Tevens hebben we grote stappen gezet in de samenwerking met de ons omringende ploegen uit Schoten en Brasschaat. Exponent van deze samenwerkingen is de verdere uitbouw van de Handbalacademie Noord, die na een kleine start, met enkel toegang voor doelmannen, momenteel een verdere uitbouw kent met ook veldspelers. 

 

Onze fithandballers blijven hun beste beentje voorzetten en blinken uit door hun teamgeest, als vriendengroep. Hun ingesteldheid: deelnemen is belangrijker dan winnen, bij verschillende tornooien. 

Onze G-sporters rollen steeds beter en hun ledenaantal is dit jaar verdubbeld. Op Handball on Wheels, onze actie voor De Warmste Week, rolden zij hun beste wieltje voor.

Ons derde team heeft het, door een totaal gewijzigde invulling, een beetje moeilijk om punten te pakken maar zijn zeker op de goede weg. 

Ons tweede team heeft rond maart zijn draai gevonden en kon zo in Liga 1 blijven. Dit jaar trekken ze de lijn gewoon door zodat ze nu de leiding hebben in hun reeks. 

Ons Fanionteam heeft ook alweer een stevige stap vooruit gezet en kon zich dit jaar plaatsen voor de Play-Offs met uitzicht op deelname aan de Beneleague.

 

Dit alles kunnen wij als bestuur enkel en alleen realiseren dankzij een hele schare onbaatzuchtige vrijwilligers die zich voor onze club inzetten. Als voorzitter kan ik mij daar alleen maar super goed bij voelen en jullie allemaal ongelooflijk hard danken voor jullie hulp!

 

Het zou me eveneens enorm plezieren dat klein en groot nog meer naar elkaar toegroeien en dat naar elkanders wedstrijden komen kijken. Onze herenteams kunnen elke aanmoediging van het kleinste en fijnste stemmetje tot de grootste bariton gebruiken om hun wedstrijden tot een goed einde te brengen. Maar ook onze jongsten zullen het een extra stimulans vinden als er spelers van de ‘grote’ teams naar hun wedstrijdjes of trainingen komen kijken.

 

Ik wil aan eenieder van jullie een goede gezondheid wensen in 2020 en vooral een volgende stap in de groei van onze club.

 

Geniet van jullie eindejaarsfeesten en tot in 2020!

Nieuwjaarsgroeten van jullie voorzitter,

 

 

Guido Hens

.

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Instagram App Icon

Merksem Handbal wordt ondersteund door het topsportfonds