Nieuwe damestrainer voor volgend seizoen.

Welkom, Hans de Rooij!

Voorbije zaterdag, 12/5/18, speelde Dames 1 haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen, en ook de laatste wedstrijd voor afscheidnemend coach Ron De Waal. Het 1ste seizoen in 2de Nationale mag met een 4de plaats positief genoemd worden.

Vanaf komend seizoen zal de selectie van Dames 1 aantreden onder een nieuwe trainer-coach. We mogen binnenkort Hans de Rooij verwelkomen als damescoach.

Hans (60j) speelde in zijn jonge jaren voor clubs als Fortuna (Bergen op Zoom) en werd bij deze zelfde club al op 16-jarige leeftijd jeugdtrainer. Nadien werd hij senioren damestrainer bij oa Heerle en Dongen en was nadien actief op Belgische bodem bij DHW, Atomix, Uilenspiegel en Schoten.

Sinds 15 jaar zet hij zich ook actief in voor de Brabantse Handbalschool en blijft hij nog steeds betrokken bij deze jeugdopleidingen. 

Tussen onze club en de sympathieke Nederlander waren voorbije jaren al contacten maar is het nooit tot een overeenkomst gekomen. Na nieuw overleg werd tussen beide partijen overeen gekomen om vanaf seizoen 18-19 wel samen in zee te gaan.

Voor een deel van de speelsters is Hans geen onbekende daar zij in het verleden al training hebben mogen genieten bij een van zijn eerder clubs.

Uiteraard heten we Hans van harte welkom in onze club en wensen hem veel succes met deze nieuwe uitdaging.

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Instagram App Icon

Merksem Handbal wordt ondersteund door het topsportfonds