Thomas Kiebooms, de 3de Merksemse versterking voor 18-19

Dat Merksem Handbal in het tussenseizoen voor de verjonging ging hoeven we u niet meer te vertellen. Na de komst van Kobe en Jarno werd een 3de jongere aangetrokken om ons geel-blauw legioen te versterken. We verwelkomen Thomas Kiebooms!

Als je binnen het handbal de naam Kiebooms zegt, denk je aan stadsgenoot Uilenspiegel. Het is dan ook geen verrassing dat de bijna 22-jarige Thomas de overstap maakt vanuit... jawel Uilenspiegel.

Thomas stond al van zijn 4 jaar op het handbalveld, nog wat vroeg maar als je grootvader de training leidt, kan dat geen probleem zijn! Hij doorloopt alle jeugdreeksen in Wilrijk en stoot nadien door tot het eerste team van de Uilen.

De jonge Kiebooms start de opleiding Rechten aan de Antwerpse Universiteit en vangt vanaf volgend jaar zijn 2de Master aan.

Ook op handbalgebied is hij altijd ambitieus geweest met het hoogste Belgische niveau te willen behalen. Na het scheuren van de kruisband in beide knieën werd deze ambitie tijdelijk opgeborgen, maar Thomas wil sterker dan ooit terugkomen en met de mooie Merksemse ploeg mee hard werken aan de weg naar BeNeLeague!

Vanwege de hele Merksemse familie heten wij Thomas heel veel succes en van harte welkom!

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Instagram App Icon

Merksem Handbal wordt ondersteund door het topsportfonds