top of page

Update COVID-19

Update 15/11/20

Voor de veiligheid en de gezondheid van iedereen wordt er tem 13/12/20 niet getraind!
Hopelijk vanaf 14/12/20 terug paraat als COVID-19 het toelaat. Dit wordt opgevolgd van zodra we meer weten, brengen we iedereen op de hoogte.

Vanaf dinsdag 24/11/20 starten de trainingen terug voor bewegingsschool, U6 - U8 - U10 en U12.

Na de publicatie van het Ministerieel Besluit (MB), dat alle maatregelen maximaal moet stroomlijnen, dienen alle indoor sportinfrastructuren verplicht gesloten te worden, ook voor de sporters jonger dan 12 jaar.

 

Dit impliceert dat vanaf vandaag indoor sporten niet langer toegelaten is in clubverband, ongeacht de leeftijd!

Dus: wij zijn verplicht om het handbal tijdelijk op pauze te zetten voor alle leeftijden!

 

Een persbericht hierover kan u terugvinden via onze website: HTTP://HANDBAL.BE/NL/NEWS/DETAIL/961/JEUGDHANDBAL-TIJDELIJK-GEPAUZEERD. Onze excuses voor de meervoudige communicatie, maar ook wij werden in snelheid voorbijgestoken door de nieuwe maatregelen in het vannacht gepubliceerde MB.

 

Wij houden contact met onze zusterfederaties, de VSF, Sport Vlaanderen en de Minister van Sport inzake de opvolging van deze maatregelen. Zodra er aanpassingen aan deze richtlijnen komen, brengen wij jullie zo snel mogelijk op de hoogte via al onze kanalen.

 

De info inzake het MB kan u terugvinden via deze link: HTTPS://WWW.SPORT.VLAANDEREN/SPORTEN-IN-TIJDEN-VAN-CORONA/.

 

Voor nu, hou jezelf en je naasten gezond! Hopelijk kunnen wij onze geliefde sport zo snel mogelijk terug veilig beoefenen!

bottom of page