Verdienstelijke leden en Topsport viering 2018

Naar jaarlijkse traditie beloont de Merksemse Sportraad een lid van alle Merksemse sportclubs voor hun tomeloze inzet voor hun vereniging. Ook op deze editie was  onze club aanwezig.

Op dinsdag 19 februari werden in het cultureel centrum in Merksem de trofeeën voor sportverdienste 2018 uitgereikt in aanwezigheid van oa Merksem Schepen van Sport, Patrick Van den Bempt. De Sportraad steunt hiermee de clubs in het waarderen van haar vrijwilligers.

Dit jaar heeft de club, met goedkeuring van het voltallige bestuur, Tom Hens voor gedragen en als volgt gemotiveerd:

"Op 24 januari 1982 legde Guido zijn eerste zoon Tom in de wieg om handballer bij Olse te worden. Tom begon te vroeg mee te trainen in de jongste reeks, doorliep alle jeugdreeksen en kwam al snel in de eerste ploeg terecht. Als jonkie bij oude rotten kon hij enkel veel leren en op termijn werd hij dan ook een sterkhouder in het fanionteam.

Maar enkele jaren later houdt een blijvende blessure hem aan de kant, voor goed...

Tom blijft echter niet bij de pakken zitten en toont dat hij echt wel geel-blauw DNA heeft. Tom engageert zich voor het bestuur, waar verjonging nodig is. Ondertussen mogen we stellen dat hij de man is die de kar trekt in de Rode Loop, terwijl hij zijn kinderen Seppe bij de U12 en Lore bij de G-sporters ook aan het handballen heeft gekregen, en jawel ook zijn vrouw!"

In het onderstaande filmpje ziet u de uitreiking door districtsschepen Gilbert Verstraelen.

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Instagram App Icon

Merksem Handbal wordt ondersteund door het topsportfonds