De Warmste Week - Handball on Wheels

​In het kader van De Warmste Week van Studio Brussel organiseert onze club, ten voordele van onze G-sporters, een open rolstoelhandbaltornooi!

Vorm met je collega’s, vrienden, familie,… een ploeg en steun zo onze G-eweldige rolstoelhandballers! Zo ervaar je op een leuke manier dat het rolstoelgebruik nog niet zo evident is én je draagt een financieel steentje bij aan de G-sportwerking in onze club.

Je kan tevens je ploegnaam of zelfs je ploeg zelf kopen!

Optie 1:
Koop de naam van je eigen of een willekeurige ploeg. U geeft een ploeg de naam van uw bedrijf. Deze zal tekens vermeld worden bij aankondigingen, uitslagen en verslagen.
Prijs: € 100,-

Optie 2:
Koop uw eigen ploeg: De ploeg draagt uw (bedrijfs-)naam en wij zorgen voor 10 shirts die voorzien zijn van uw bedrijfslogo of -naam. Zo loopt, of rolt, u de hele dag in de kijker!
(Tot 10 spelers zijn in dit pakket inbegrepen.)
Prijs: € 300,-

Optie 3:
Full option! Je koopt de ploeg zoals in optie 2, maar als mooie extra krijgt een van onze stoelen prachtige wielcovers met uw logo! Deze wielcovers blijven een heel jaar op de rolstoel en zo wordt u een vaste partner van onze G-sporters!
(Tot 10 spelers zijn in dit pakket inbegrepen.)
Prijs: € 750,-

 

Actief deelnemen:
Elke deelnemer die niet verbonden is aan een ploeg van optie 2 of 3 kan zich ook inschrijven voor deelname. Elke deelnemer betaalt een kleine bijdrage en zal spelen in een wedstrijdtenue van Merksem Handbal.

Kiezen voor Optie 2 of 3 maar geen of te weinig actieve deelnemers? Geen probleem! Wij vullen uw ploeg (aan) met de niet verbonden spelers.

​Inschrijven of vragen: filip@merksemhandbal.com of 0477 97 67 72

Want iedereen heeft recht op handbal!

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Instagram App Icon

Merksem Handbal wordt ondersteund door het topsportfonds