top of page

Merksem Handbal - Beyne 33 - 20

 

Laatste wedstrijd van het seizoen dat ons een tweede degradatie op rij bracht. Dan zou je denken dat je als club in zak en as zit maar niets is minder waar. Natuurlijk hadden we liever gehad dat het anders was maar ook dit jaar hebben zware kwetsuren ons de nek omgedraaid. Met dit gegeven in het achterhoofd durf ik zeggen dat de toekomst ons toe lacht.

Als je ziet hoe onze 'anciens' onze jeugd de weg hebben gewezen kunnen we als club niet anders als tevreden zijn. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we met deze spelersgroep volgend jaar rijper en sterker snel onze plaats in de nationale reeksen terug zullen innemen.

Dit gezegd zijnde. Onze jongens begonnen geconcentreerd aan de wedstrijd,

via 9 - 3, ging het bij de rust naar 16 - 7. Iedereen kwam aan spelen toe en we kunnen zeker stellen dat het gevaar van alle kanten kwam want iedereen kwam aan scoren toe en in doel kwam ons talent ook boven drijven.

De tweede helft was genieten van de eenheid op het veld tussen jong en minder jong. Iedereen vocht voor iedereen en gunde elkaar het succes.

Ik kijk al uit naar de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen om jullie allemaal echt te zien schitteren in onze liefdevolle geel blauwe kleuren.

 

Jarno Vinckevleugel 30', Yorgo Panis 15', Robbe Van Dessel 15', Koni Herssens 4, Gergely Csabai, Leon Leye 6, Wannes Van Dijck 1, Ruben Den Doncker 1,
Sander Lechantre 3, Seppe Minnebach 3, Mauro Abrath 6, Jochem Holthuizen 2, Kristjan Vrancx 4, Simon Van Den Bergh 2, Bjorn Luypaert 1.

bottom of page