top of page

Samenwerking Olse Merksem Handbal en Radio Expres

 

Top Handbal Antwerpen, de vzw opgericht ter ondersteuning van Olse Merksem Handbal, gaat  in zee met Radio Expres, dé radio van ‘t Stad.

Merksem Handbal breidt haar mediabereik uit. Naast de sociale mediakanalen (LinkedIn, Facebook, Instagram & Twitter) en TV-partner, Sportbeat TV, krijgen we nu ook extra bereik via de audio media.

 

Radio Expres is een rasechte Antwerpse radio. Er werd in de jaren ‘80 en ‘90 uitgezonden vanuit hun studio’s in de eerste wolkenkrabber van Europa, ‘den Boerentoren’ en waren zij ook op vele evenementen in de Metropool te vinden.

In september vorig jaar startte een groot deel van de vroegere crew de zender opnieuw op met een nieuwe studio en een nieuw logo, maar met hetzelfde doel: Het bruisende Antwerpen vertalen naar de radio. Zo is er o.a.  het programma ‘Antwerpen leeft’ waar de zender reeds onze Warmste Week actie ‘Handball on Wheels’ in aankondigde.

Radio Expres is te beluisteren op FM 105.4 of  via www.radioexpres.be .

Vanaf heden zal Olse Merksem Handbal dus vaker te horen zijn op ‘Dé radio van ‘t Stad’. Er zullen aankondigingen van wedstrijden en evenementen te horen zijn maar ook wedstrijdverslagen en interviews.

Maar Radio Expres zal ook in het clubbeeld verschijnen. Zij zullen te zien én te horen zijn op de wedstrijden van ons Fanion Team.

De samenwerking heeft als doel om de bekendheid van beide partijen te vergroten. Zo hoopt de herboren radiozender om extra luisterpubliek te vinden bij onze leden en supporters.

Top Handbal Antwerpen hoopt hiermee meer bekendheid te kunnen geven aan de club, maar ook aan de sport in het algemeen.

Tevens hebben we het doel om ons netwerk te vergroten en zo ook onze partners hun netwerk uit te breiden en hen meer in de picture te kunnen zetten.

De overeenkomst is afgesloten voor 3 jaar met optie om te verlengen.

Logo Radio Expres.png
bottom of page